arbeid

noen av våre kunder og prosjekter

nettside, logo, visuell profil

vestby regnskapskontor

det var et bytte av daglig leder og han ønsket en ny profil som både så bedre ut og som kunne generere flere nye potensielle kunder. vi leverte full profil og nettside.

nettside

bioolje.no

flogas norge ønsket en enkel og ryddig måte å vise frem biooljen “flogas xo”. løsningen var et ensides design med fokus på å skape nye henvendelser til salgsavdelingen deres. 

nettside

blow maritime

konkurransen i markedet for båtførerkurs er ekstrem, det er derfor viktig å stille med en moderne og god nettside som har fokus på å levere informasjonen så enkelt som mulig.

nettside

a-team trafikkskole

dette er deres andre utgave av nettsiden hos oss. fokuset har fra dag en vært brukervennelighet samtidig som det skaper tillit for nye potensielle kunder.

fantastisk gjeng

fjellvann er en fantastisk gjeng å jobbe med! dette var en positiv opplevelse fra begynnelse til slutt. har hatt tett dialog og kommet med ønsker om endringer fortløpende.

har blitt tatt på alvor og fått gode tips og råd på veien.

kjell arnvard
daglig leder, vestby regnskapskontor as

glimrende forhold

jeg har hatt, og kommer til å ha, et glimrende forhold til denne gjengen av kreative unge folk med løsninger for min webside, og oppfølging på facebook som jeg har stor glede av.

med andre ord, når fakturaene kommer blir den alltid betalt med et smil. 🙂 lykke til fra "den gamle mannen"

jens petter kleven
daglig leder, kleven trading

kan trygt anbefales

vi har brukt dem på oppsett av nettside, grafisk utforming og animert profilerings materiell. meget imøtekommende på våre ønsker og kom med gode innspill der vi stod fast. resultatet ble slik vi ble enige om og kort forklart en ryddig og fin prosess.

vi kan trygt anbefale fjellvann videre og stiller gjerne som referanse ved fremtidige henvendelser / spørsmål.

jone a. woldmo
daglig leder, rogaland driftsservice as

har du et prosjekt du vil prate om?

vi tar gjerne en uforpliktende samtale for å se om vi er riktige for prosjektet og din bedrift.