Nemitek

VVS Foreningen med ny vri

Nemitek drives av Norsk VVS Energi- og miljøteknisk forening. Foreningen er landsdekkende og medlemmene våre er tilknyttet gjennom lokalgrupper i sin del av landet.
99MNOK og på tide med en forandring
Vi i Norsk VVS Energi-og miljøteknisk forening har brukt Fjellvann til å bygge opp vårt nye nettsted Nemitek. Jeg vil gi mine varmeste anbefalinger til Fjellvann og vil bruke deres kompetanse også fremover.
VVS Foreningen med ny vri
Hege Wikan
Salgs- og markedssjef, Nemitek.no

Beskrivelse

Totalt har foreningen 15 lokallag og ca. 4000 personlige medlemmer. Vi dekker alle fagfelt og alle nivåer fra byggeier, drifter, entreprenør, rådgiver, leverandør, grossist, undervisning og studenter.

Foreningen trengte en nettside som samlet trafikken til deres nåværende kanaler og gir merverdi både for selskapet, annonsører og brukere.

Formålet med denne utgaven av siden er å etablere en god grunnmur av funksjonalitet man kan bygge videre på uten at det blir et «lappeteppe.»

Utfordringen

Det var viktig å tenke på hvordan å effektivt samle informasjon fra alle kanalene uten at det skulle bli kaotisk for brukeren, samtidig som at det er viktig å fremheve flere områder.

Funksjonaliteten som krevdes var ikke 100% definert, men det var vesentlige svakheter i det tidligere oppsettet som måtte dekkes. Spesielt i forbindelse med administrasjon av artikler og muligheten til å ha full kontroll over hvilke artikler som vises hvor. Det var også viktig å skape gode annonseplasser uten å over-kommersialisere.

VVS Foreningen med ny vri
Trådskisser er en vanlig del av planleggingen av strategi fasen i alle prosjekter.

Løsningen

Med de forskjellige behovene forstod vi raskt at vi måtte skreddersy en god del funksjonalitet.

For å unngå merkostnader og tidsforbruk på «unødvendig» funksjonalitet gjennomførte vi et forprosjekt for å kartlegge alle sider og funksjoner som var viktig for første utgave og hva som kunne utsettes.

Noe av funksjonaliteten i publisert utgave:

  • Full kontroll over hvilke artikler som presenteres hvor.
  • Skreddersydd annonsesystem.
  • Skreddersydd annonsebygger for kunder uten eget annnonsemateriell.
  • Skreddersydd løsning for arrangementer og stillingsannonser.
  • Integrasjon mot Microsoft Dynamics for påmeldinger.
  • Skreddersydd kontrollpanel for administrasjon av tekniske funksjoner.
  • Skreddersydd løsning for relaterte innlegg som ikke saboterer hastigheten.

Er ditt prosjekt det neste?

La oss ta en uforpliktende prat for å finne ut om vi er riktig byrå for deg og din bedrifts nettside.