nettside

grunnmuren til bedriften din på nett

nettside: din beste selger eller verste fiende?

en god nettside er fundamentet til all markedsføring. den kan være din beste selger eller din største demonstrant.

hva er en annonse eller et nyhetsoppslag verdt hvis noen går til nettsiden din og blir “skremt” av dårlig design, rotete innhold eller manglende mobiltilpassning?

hva er egentlig formålet med en nettside? har nettsiden din et formål i dag? hvorfor akkurat det formålet? hvorfor ikke?

hva hvis du kunne få en nettside som jobbet for deg 24/7/365?

vestby regnskapskontor

det var et bytte av daglig leder og han ønsket en ny profil som både så bedre ut og som kunne generere flere nye potensielle kunder. vi leverte full profil og nettside.

bioolje.no

flogas norge ønsket en enkel og ryddig måte å vise frem biooljen "flogas xo". løsningen var et ensides design med fokus på å skape nye henvendelser til salgsavdelingen deres. 

adb regnskap

adb er et regnskapskontor som ønsker vekst og en jevn flyt av nye kunde. når de skal spise markedsandeler var det derfor viktig med en nettside som gir akkurat dette. 

a-team trafikkskole

dette er deres andre utgave av nettsiden hos oss. fokuset har fra dag en vært brukervennelighet samtidig som det skaper tillit for nye potensielle kunder.

fantastisk gjeng

fjellvann er en fantastisk gjeng å jobbe med! dette var en positiv opplevelse fra begynnelse til slutt. har hatt tett dialog og kommet med ønsker om endringer fortløpende.

har blitt tatt på alvor og fått gode tips og råd på veien.

kjell arnvard
daglig leder, vestby regnskapskontor as

glimrende forhold

jeg har hatt, og kommer til å ha, et glimrende forhold til denne gjengen av kreative unge folk med løsninger for min webside, og oppfølging på facebook som jeg har stor glede av.

med andre ord, når fakturaene kommer blir den alltid betalt med et smil. 🙂 lykke til fra "den gamle mannen"

jens petter kleven
daglig leder, kleven trading

kan trygt anbefales

vi har brukt dem på oppsett av nettside, grafisk utforming og animert profilerings materiell. meget imøtekommende på våre ønsker og kom med gode innspill der vi stod fast. resultatet ble slik vi ble enige om og kort forklart en ryddig og fin prosess.

vi kan trygt anbefale fjellvann videre og stiller gjerne som referanse ved fremtidige henvendelser / spørsmål.

jone a. woldmo
daglig leder, rogaland driftsservice as

har du et prosjekt du vil prate om?

vi tar gjerne en uforpliktende samtale for å se om vi er riktige for prosjektet og din bedrift.