Beskrivelse av prosjektet

Accounting 4 You er et regnskapskontor i Oslo som allerede har hatt en god naturlig vekst siden oppstarten i 2012/2013. De kan f.eks vise frem en ren organisk vekst fra 0 til over 7MNOK i oms, og ble også kåret til Gaselle i 2018. Kort fortalt så gjør de allerede mye riktig.

Fokuset på nett har ikke nødvendigvis vært borte, men det har blitt nedprioritert ovenfor de alltid nye kommende kundene. Som i seg selv er riktig prioritering, men har det bremset veksten?

Accounting 4 You ønsket dermed å legge en løpende plan for å oppgradere den nåværende profilen på nett, samtidig som det gjennomføres løpende arbeid for å skape vekst på sikt. Dette skulle ikke være et «engangsprosjekt» hvor effekten dabber av etter noen måneder.

Resultatet

Etter å ha brukt god tid på strategi, planlegging og budskapet har vi bygd en nettside som reflekterer budskapet Accounting 4 You ønsker å formidle, samtidig som vi har målgruppen i tankene i alle avgjørelser som tas.

Det er også en større enighet om løpende arbeid fra både Accounting 4 You, Fjellvann og andre tredjeparter. Vi kan samlet anta at det legges inn over 30 arbeidstimer med nettsiden hver eneste måned. For mange vil dette kanskje virke som mye, men for å jobbe mot målsettingen på 10MNOK «så fort som mulig» er dette en nødvendighet.

Det holder ikke bare å bygge en nettside og deretter håpe at den fungerer. Løsningen er å publisere en så enkel utgave som mulig og deretter jobbe basert på resultat og tilbakemeldinger.

Egoet må legges til side, det er til syvende og sist resultater som bestemmer.

Trykk for større utgave.

Nysgjerrig? Eller bare noe du lurer på?

  • En uforpliktende samtale for å se om vi er en match.
  • Vurdering av dagens nettside om ønskelig.
  • Strategisk vurdering av ditt prosjekt, behov og budsjett.
  • Forslag på løsning selv om det skulle være med en annen partner.