tjenester

hva vi kan finne på å gjøre

nettsider

en god nettside er fundamentet til all markedsføring. den kan være din beste selger eller din største demonstrant.

hva er en annonse eller et nyhetsoppslag verdt hvis noen går til nettsiden din og blir “skremt” av dårlig design, rotete innhold eller manglende mobiltilpassning?

hva er egentlig formålet med en nettside? har nettsiden din et formål i dag? hvorfor akkurat det formålet? hvorfor ikke?

hva hvis du kunne få en nettside som jobbet for deg 24/7/365?

grafisk design

grafisk design er et fantastisk og sterkt virkemiddel, men kun når det brukes riktig. desverre er alt for mange opptatt av at det bare skal se bra ut uten noen dypere mening.

fantastisk design skal hjelpe informasjonen du ønsker å formidle til å bli spennende og dra målgruppen din inn i riktig modus.

ønsker du å unngå at kunder oppfatter bedriften som useriøs? da må du sørge for at det er en rød tråd i hele din visuelle profil. dette øker gjenkjennelseseffekten og hjelper deg å bygge en trygg og seriøs merkevare ut mot dine kunder.

se for deg hvor pen, stilren, eller kul din nye profil kan bli.

hva sier kundene?

vi har brukt dem på oppsett av nettside, grafisk utforming og animert profilerings materiell. meget imøtekommende på våre ønsker og kom med gode innspill der vi stod fast. resultatet ble slik vi ble enige om og kort forklart en ryddig og fin prosess.

vi kan trygt anbefale fjellvann videre og stiller gjerne som referanse ved fremtidige henvendelser / spørsmål.

jone a. woldmo
daglig leder, rogaland driftsservice as

nettside

a-team trafikkskole

dette er deres andre utgave av nettsiden hos oss. fokuset har fra dag en vært brukervennelighet samtidig som det skaper tillit for nye potensielle kunder. 

salg og markedsføring

vi elsker salg og det å få det perfekte produktet foran den perfekte kjøperen.

hvis en god nettside er fundamentet til all markedsføring, hva er den verdt hvis ingen ser den?

det finnes utallige måter å skape nye kunder på i dag. du kan kontakte de direkte, du kan annonsere bredt eller smalt, du kan lage fantastisk innhold som de ønsker å lese og deretter tilby de dine produkter og tjenester når de har behovet.

hvilken måte er riktig for deg og din bedrift?

drift av nettside

kjenner du til den følelsen når du nettopp har kjøpt noe nytt og hvor flink du er til å ta vare på det den første tiden?

når det kommer til nettsider ser vi en stigende trend med at mange bedrifter bare lar de forfalle, bli infisert av virus, linker som ikke fungerer, tilpasser seg ikke nye behov o.s.v.

dette er ikke bare dumt for brukeren, men kan også gå negativt utover din bedrift. hva hvis et automatisk hacker program tar kontroll over siden din og sender 50% av de besøkende til en spam side, uten at du vet det?

slapp av og la oss sørge for at nettsiden din er i tipp topp form.