Nettside

Trenger du en nettside som skaper håndfaste resultater?

En god nettside er fundamentet til all markedsføring. Den kan være din beste selger eller din verste fiende hvis du ikke gjør det riktig.

Slutt å miste potensielle kunder med en nettside som skremmer dem vekk.

En nettside er ofte det første stedet en bruker besøker underveis i en kjøpsreise. Hvis den er skreddersydd for å skape resultater kan den være din beste selger, men hva hvis den egentlig er et mareritt av en ansatt som skremmer kundene dine vekk?

Hva har en god hjemmeside for bedrifter?

Javel, men hva nå? En nettside som skaper resultater skal på generelt grunnlag kunne huke av for følgende:
Vi opplever Fjellvann som en svært seriøs leverandør, med stort fokus på å forstå kundens behov, og deretter løse disse behovene ved å levere riktig løsning, til rett tid og avtalt pris.
Nettside referanse Solvencia AS
Morten Andersen
Business Manager, Solvencia AS

Vanlige spørsmål

Det avhenger av mange faktorer man må definere. Vanligvis vil enkel, men profesjonell nettside koste mellom 25 000,- og 150 00,- eks mva.

Les mer om nettside pris og få et estimat med vår kalkulator

Søkemotoroptimalisering (SEO) er ikke noe en nettside er eller ikke er selvom mange påstår dette. SEO pågående prosess man jobber med hele tiden.

For å svare direkte så er alle nettsider vi leverer, teknisk klare til å jobbe videre med SEO.Vi kaller dette SEO vennlige nettsider.

En hjemmeside vil alltid være viktig for en bedrift, selv med innløpet av sosiale medier og andre kanaler man kan synliggjøre seg på.

Bedriften har mer kontroll på innholdet og brukeropplevelsen på en hjemmeside de eier og vil dermed kunne få mer ut av de som besøker den kontra f.eks en Facebook side.

Nettsiden er gjerne dit man ønsker å lede besøkende fra sosiale medier og andre kanaler.

WordPress er et CMS (et system som styrer innholdet) som man kan bygge nettsider på. Dette gjør det enkelt for bedriften som eier hjemmesiden å endre innholdet og visuelle elementer.

Det er både direkte og indirekte kostnader tilknyttet driften av en nettside. Noen av disse er:

  • Sikkerhetskopiering.
  • Oppdateringer av system og server.
  • Overvåkning av oppetid og sikkerhet.
  • Diverse lisenser og tredjeparter.
  • Server og domene.
  • Løpende arbeid med å gjøre siden bedre.
  • Endring av innhold m.m.
Det korte svaret er ja, og dette er mer enn bare å ha et notis på hjemmesiden. Det må foretas en bevisst vurdering rundt hvordan man behandler persondata som kommer inn via nettsiden og gi brukerene så en god del kontroll over dette selv. Vi er ikke advokater, men godt kjent med det praktiske og spesielt de tekniske aspektene rundt GDPR. Vi anbefaler deg å sjekke ut BedreBedrift.no for ytterligere spørsmål om GDPR for norsk bedrifter.

Hacking av nettsider er noe av det verste som kan skje en bedrift. Til og med vi som jobber med det, syns opprydningen er en forferdelig prosess som har mange fallgruver.

Det viktigste tipset vi kan gi rundt en sikker nettside er å sørge for at programvare/system og server er oppdatert til nyeste utgave.

Samtidig burde man alltid ha løpende sikkerhetskopier i tilfelle noe skulle skje, og gjennomsøke siden for «virus» ofte.

Klar til å sette i gang?

La oss ta en uforpliktende prat for å finne ut om vi er riktig byrå for deg og din bedrifts nettside.

Vil du se noe av det vi har gjort?

Nyhet: Få en profesjonell nettside på bare en dag!

100% fornøyd eller ingen betaling.

Med vår prosess og erfaring kan vi sammen bygge en god nettside på bare en dag.