drift av nettside

ikke tenk på det, vi fikser det

lyst til å slippe å tenke på alt selv?

det er dessverre mye som kan gå galt med en fungerende nettside.

mange har allerede en wordpress nettside som tutler og går, men ofte kommer det problemer med oppdateringer eller at man ikke har oppdatert wordpress, temaer eller plugins og som et resultat har blitt hacket.

det er mye å tenke på når det kommer til å drifte en nettside, vi har gode systemer og rutiner som gjør at du som kunde kan lene deg tilbake og ha fokus på det du er best på, nettopp å drive din bedrift.

hva med å plassere din wordpress nettside hos oss?

*en endringsoppgave er definert som oppgaver hvor vi må gjennomføre en endring på nettsiden som ikke tar mer enn 15min, dette inkluderer men er ikke begrenset til, tekst, bilder, blogg innlegg, nye sider og mindre design endringer. de kan slås sammen til endringer opptil 30m, større arbeid og prosjekter prises separat.

fantastisk gjeng

fjellvann er en fantastisk gjeng å jobbe med! dette var en positiv opplevelse fra begynnelse til slutt. har hatt tett dialog og kommet med ønsker om endringer fortløpende.

har blitt tatt på alvor og fått gode tips og råd på veien.

kjell arnvard
daglig leder, vestby regnskapskontor as

glimrende forhold

jeg har hatt, og kommer til å ha, et glimrende forhold til denne gjengen av kreative unge folk med løsninger for min webside, og oppfølging på facebook som jeg har stor glede av.

med andre ord, når fakturaene kommer blir den alltid betalt med et smil. 🙂 lykke til fra "den gamle mannen"

jens petter kleven
daglig leder, kleven trading

kan trygt anbefales

vi har brukt dem på oppsett av nettside, grafisk utforming og animert profilerings materiell. meget imøtekommende på våre ønsker og kom med gode innspill der vi stod fast. resultatet ble slik vi ble enige om og kort forklart en ryddig og fin prosess.

vi kan trygt anbefale fjellvann videre og stiller gjerne som referanse ved fremtidige henvendelser / spørsmål.

jone a. woldmo
daglig leder, rogaland driftsservice as

har du et prosjekt du vil prate om?

vi tar gjerne en uforpliktende samtale for å se om vi er riktige for prosjektet og din bedrift.