Fagbegrep

Hva er CRM?

Kundeforholdsstyring, bedre kjent som CRM (Customer Relationship Management), er et system som er avgjørende for å bygge sterke og varige forhold med kunder. CRM spiller en veldig viktig rolle i å hjelpe organisasjoner med å forstå, engasjere og betjene sine kunder på en personlig og effektiv måte.

Hold kontroll med et godt CRM system

CRM-systemer fungerer som en sentralisert plattform for å samle, organisere og analysere kundedata fra ulike kilder. Dette kan for eksempel være interaksjoner via telefon, e-post, sosiale medier, nettbutikker og mer. Ved å samle og strukturere disse dataene hjelper CRM-systemet en bedrift å få et helhetlig bilde av sine kunder, deres preferanser og kjøpshistorikk. Dette danner grunnlaget for å levere skreddersydd og personlig service.

La oss ta et eksempel for å illustrere hvordan CRM kan fungere i praksis. Forestill deg en nettbutikk som selger klær. Med et CRM-system kan de spore kundens historikk, inkludert tidligere kjøp, preferanser og størrelser. Når kunden besøker nettstedet igjen, kan CRM-systemet foreslå relevante produkter basert på tidligere kjøp og personlige preferanser. Denne skreddersydde tilnærmingen skaper en bedre kundeopplevelse og øker sjansen for gjentatte kjøp.

Så neste gang du hører begrepet «CRM», husk at det handler om å skape verdifulle og langvarige kunderelasjoner som gir fordeler både for kundene og bedriften.

Noen av kundene vi har jobbet med

Nor Omega
Maria Mena
Wavemaker
Statens Vegvesen
Entra
Amfi
Safedrive
Telenor Arena
Lifeline Care
Flogas
Eldorado E-sport
Nor Omega
Maria Mena
Wavemaker
Statens Vegvesen
Entra
Amfi
Safedrive
Telenor Arena
Lifeline Care
Flogas
Eldorado E-sport