Kontakt Oss

Klar til å starte eller noe du lurer på?

23 96 38 00

08.00 – 16.00

hei@fjellvann.no

Besvares fortløpende.

Book gratis strategisamtale

Lurer du på hva potensialet til din bedrift er?

Hvor mye koster en nettside hos dere?

Hvert prosjekt er forskjellig, så en konkret pris er umulig å si uten en prat. Et typisk prosjekt hos oss ligger gjerne mellom 50 000 og 250 000,-

Hvor lang tid tar det?
En vanlig nettside tar mellom 30-90 dager. Vi har tilfeller hvor det har vært behov for å levere raskere, som også er mulig eller hvor prosjektet har vært så stort at det trengte lenger tid.
Hvilke type kunder jobber dere med?
Vi jobber med bedrifter som ønsker å øke antallet henvendelser fra potensielle kunder. Vi har alt fra enkeltpersonsforetak til bedrifter som omsetter for flere hundre millioner.
Kan dere hjelpe meg med .....?
Som oftest ja. Vi har et bredt nettverk med samarbeidspartnere for alle relevante tjenester for at du skal få mest mulig ut av nettsiden din. Vi leverer noe selv, men i noen tilfeller som f.eks ved tekst, foto og video så velger vi å bruke spesialister for best resultat.

Alt kan gå via oss som prosjektledere og du trenger kun å forholde deg til oss.

Er nettsidene søkemotoroptimaliserte (SEO)?
Ja, og nei. Søkemotoroptimalisering er ikke en jobb man gjør en gang, det er en løpende prosess hvis man ønsker å få resultater.

Nettsidene vi leverer er satt opp så de er klare til å optimaliseres, så vi kaller de «søkemotorvennlige.» Men du kan ikke forvente topp-plasseringer på Google uten kontinuerlig arbeid med SEO.