Kontakt Oss

Klar til å starte et prosjekt eller noe du lurer på?

Vanlige Spørsmål

Kanskje dette er noe av det du lurer på?

Hvor mye koster en nettside hos dere?
Hvert prosjekt er forskjellig, så en konkret pris er umulig å si uten en prat. Et typisk prosjekt hos oss ligger gjerne mellom 50 000 og 200 000,-
Har dere support for nettsiden?
Ja. Nesten alle våre kunder går for en driftspakke hvor vi tar oss av alt det tekniske, sørger for at nettsiden er sikker og fungerer som den skal.
Hvor lang tid tar det?
En vanlig nettside tar mellom 30-90 dager. Vi har tilfeller hvor det har vært behov for å levere raskere, som også er mulig eller hvor prosjektet har vært så stort at det trengte lenger tid.
Hvilke type kunder jobber dere med?
Vi jobber med bedrifter som ønsker å øke antallet henvendelser fra potensielle kunder. Vi har alt fra enkeltpersonsforetak til bedrifter som omsetter for flere hundre millioner.
Hva er WordPress?
Uten å bli for teknisk, så er WordPress et system som vi bygger nettsidene i. Det har funksjoner som gjør at du enkelt kan logge på for å gjøre mindre endringer selv, som f.eks finpusse tekst, endre et bilde o.l.
Tilbyr dere opplæring?
Ja. Alle våre driftspakke kunder får et videobibliotek i sitt kontrollpanel som gjør at de enkelt kan se hvordan de gjør forskjellige endringer. Det er også mulig å kjøpe individuell opplæring over nett eller hos dere.
Kan dere hjelpe meg med .....?
Som oftest ja. Vi har et bredt nettverk med samarbeidspartnere for alle relevante tjenester for at du skal få mest mulig ut av nettsiden din. Vi leverer noe selv, men i noen tilfeller som f.eks ved tekst, foto og video så velger vi å bruke spesialister for best resultat.

Alt kan gå via oss som prosjektledere og du trenger kun å forholde deg til oss.

Ordner dere med tekst, bilder o.l.?
Vi leverer både grafisk design, tekst og foto m.m. via vårt nettverk. I noen tilfeller kan det være nødvendig med eget innhold fra dere, f.eks bilder fra tidligere arbeid.

En god nettside er kun så god som innholdet, så det er derfor viktig å tenke seg om før man bestemmer seg for å skrive tekst, ta bilder og lignende selv.

Hva er SEO?
SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, eller Søkemotoroptimalisering på Norsk. Det går ut på å optimalisere innholdet og nettsiden så den dukker opp høyest mulig i f.eks Google.

Denne prosessen handler mest av alt om å skape godt innhold som gir den som søker svar på det den er ute etter. 

Er nettsidene søkemotoroptimaliserte (SEO)?
Ja, og nei. Søkemotoroptimalisering er ikke en jobb man gjør en gang, det er en løpende prosess hvis man ønsker å få resultater.

Nettsidene vi leverer er satt opp så de er klare til å optimaliseres, så vi kaller de «søkemotorvennlige.» Men du kan ikke forvente topp-plasseringer på Google uten kontinuerlig arbeid med SEO.