5 verdifulle WordPress plugins for din nettside

WordPress er et allsidig webdesign verktøy som de fleste velger til nettsiden sin. For å virkelig skille deg ut, har du muligheten til å installere utvidelser, på engelsk kjent som plugins. Men hva er dette egentlig? La oss se nærmere på fem utvidelser som vil løfte nettsiden din til nye høyder!

5 verdifulle WordPress plugins for din nettside

Hva er WordPress utvidelser (plugins)?

For å skape et brukervennlig CMS, har WordPress laget det som kalles for plugins. Dette er forskjellige tilleggsfunksjoner som kan installeres til nettsiden, for å sikre en god brukeropplevelse. Det finnes utallige med WordPress utvidelser tilgjengelig, både gratis og betalte. Alle har ulike funksjoner som kan være med på å løfte nettsiden din.

Tips til 5 must-have plugins til WordPress

Nedenfor har vi samlet en liste over WordPress utvidelser (plugins) som vi mener de fleste bør ha. Disse kan hjelpe deg med å skape den nettsiden du selv ønsker. Vi har forsøkt å dekke et bredt spekter av relevante temaer som SEO, nettbutikk, nettsidebygging, brukervennlighet og sikkerhet. La oss ta en nærmere titt på dem:

 1. Yoast! SEO
  Arbeid med SEO på WordPress nettsiden din er både lurt og viktig for at du skal bli nettsiden din skal bli funnet. Utvidelsen Yoast SEO hjelper deg med å optimalisere innholdet ditt for søkemotoren. Med Yoast SEO får du flere ulike funksjoner som mulighet til å endre metatittel og metabeskrivelse, sette no-index på spesifikke sider og mye mer.
 2. WooCommerce
  For deg som ønsker å ha nettbutikk på WordPress nettsiden din, er WooCommerce en god løsning. Dette er en utvidelse som lar deg administrere og tilpasse produkter eller tjenester som skal selges. Utvidelsen inneholder en rekke funksjoner slik at du kan lage det oppsettet du ønsker.
 3. Elementor
  WordPress kommer med en rekke temaer som du kan bruke på siden din. Men for deg som ønsker å lage et tilpasset utseende på nettsiden din er Elementor en god løsning. Elementor har et brukervennlig grensesnitt med dra-og-slipp funksjoner, som gjør det enkelt å sette opp eller gjøre endringer. I tillegg inneholder den en rekke nyttige komponenter som kan tilpasses.
 4. Contact Form 7
  Er det en plugin du bør ha på nettsiden din, er det kontaktskjemaet. WordPress utvidelsen Contact Form 7 gjør det enkelt å sette opp et skjema slik at de besøkende kan ta kontakt. Med denne utvidelsen kan du enkelt tilpasse kontaktskjemaene dine, og sette opp et brukervennlig oppsett.
 5. Jetpack
  Den siste utvidelsen vi ønsker å anbefale er Jetpack. Dette er en plugin alle bør ha, som fokuserer på blant annet sikkerhet og ytelse. Den har nyttige funksjoner som sikkerhetskopiering, analyse og overvåking. Skulle nettstedet skulle være nede en periode vil du få melding om det, slik at du raskt kan ta tak i det. Utvidelsen er derfor svært relevant for vedlikehold av WordPress nettside.

Få hjelp av riktige folk!

Har du noen spørsmål om WordPress, eller annet innenfor nettsider? Vi hjelper deg gjerne med det du lurer på. La oss ta en prat!

Flere artikler

Wordpress

WordPress temaer: Hva bør du velge?

Les mer

Wordpress

Hva er WordPress, og hvorfor bør du bruke det?

Les mer

Nettside, Guider, Verktøy, Webflow, Wordpress

Hvilket CMS skal jeg velge? 💻

Les mer

Noen av kundene vi har jobbet med

Nor Omega
Maria Mena
Wavemaker
Statens Vegvesen
Entra
Amfi
Safedrive
Telenor Arena
Lifeline Care
Flogas
Eldorado E-sport
Nor Omega
Maria Mena
Wavemaker
Statens Vegvesen
Entra
Amfi
Safedrive
Telenor Arena
Lifeline Care
Flogas
Eldorado E-sport