WordPress temaer: Hva bør du velge?

I WordPress finner du tusenvis av temaer laget av en rekke forskjellige utviklere og designere. Derfor kan det være en utfordring å skulle velge tema; for hva blir egentlig best for akkurat din nettside? Her tipser vi deg om de beste og mest troverdige WordPress temaene, og hvordan du velger riktig tema for ditt konsept!

WordPress temaer: Hva bør du velge?

Hva er WordPress temaer?

Et WordPress tema er fargene, stilen, malene og elementene på nettsiden din. Det er det visuelle oppsettet til et nettsted, og velges basert på hvordan du vil fronte merkevaren din og hva slags formål du har med virksomheten din. Du har kanskje vært innom en nettside og latt deg imponere over designet? Det er nettopp denne opplevelsen du vil at besøkende skal sitte igjen med på ditt nettsted, og det er her valget av WordPress tema blir så viktig.

Les også: Hva er WordPress, og hvorfor bør du bruke det?

Hvordan velge WordPress tema?

De mest standardiserte og populære temaene innenfor WordPress inkluderer en header, sidebar og innhold som tekst og bilde i midten. La oss se på 5 ulike temaer innen WordPress, og hva som skiller disse fra hverandre:

 1. Awaken: Perfekt for nybegynnere
  Dette temaet er et smart valg dersom du er ny i WordPress. Med sitt minimalistiske og elegante design, er temaet enkelt som gir deg muligheten til å bli kjent med programmet før du beveger deg videre til en høyere kompleksitet.
 2. Auberge: For restauranter og kafeer
  Dersom du eier en restaurant eller kafe, kan vi varmt anbefale Auberge. Dette temaet har inndelte seksjoner for menyer og reservasjoner, som gjør det enkelt å legge rett inn for deg som nettsideeier. Auberge har et rent og minimalistisk design, der bilder ofte blir hovedelementet i designet.
 3. Travel way: Har du et reisebyrå, eller skal starte en reiseblogg?
  Med Travel way får du en morderne og responsiv layout. Her kan du dele alle dine bilder fra reiser og anbefale destinasjoner på en oversiktlig og intuitiv måte. Travel way kan kombineres med andre temaer fra WordPress, der du kan utvide nettstedet ditt med for eksempel reiseguider eller turpakker.
 4. Zakra: SEO-optimalisert nettside
  Zakra er et tema som gjør det enklere å sikre et SEO-optimalisert nettsted. Dette temaet er raskt, fleksibelt og støtter ulike SEO-relaterte utvidelser. Her har du mange muligheter; som å fremheve porteføljer, utvide til nettbutikk samt legge inn dine prosjekter og samarbeid.
 5. EduPress: Formelle nettsider
  For deg med behov for et nettsted som støtter en stor mengde informasjon, er EduPress et godt valg. Temaet muliggjør et større hierarki, som igjen forenkler navigasjonen og bidrar til at besøkende enkelt og raskt finner informasjonen de leter etter. EduPress er ypperlig for deg som eksempelvis tilbyr utdanninger eller non-profit nettsider.

Få bistand fra folk som kan det!

Er du fortsatt usikker på hvilket WordPress tema du skal velge? Fjellvann har eksperter som kan veilede deg gjennom prosessen i valg av nettside, layout og design. Ta kontakt for en hyggelig prat!

Flere artikler

Wordpress

5 verdifulle WordPress plugins for din nettside

Les mer

Wordpress

Hva er WordPress, og hvorfor bør du bruke det?

Les mer

Nettside, Guider, Verktøy, Webflow, Wordpress

Hvilket CMS skal jeg velge? 💻

Les mer

Noen av kundene vi har jobbet med

Nor Omega
Maria Mena
Wavemaker
Statens Vegvesen
Entra
Amfi
Safedrive
Telenor Arena
Lifeline Care
Flogas
Eldorado E-sport
Nor Omega
Maria Mena
Wavemaker
Statens Vegvesen
Entra
Amfi
Safedrive
Telenor Arena
Lifeline Care
Flogas
Eldorado E-sport